Szeretettel köszöntelek!

Bizonyára feltűnt, hogy a mai rohanó világunkban az egyénnek nagyon sok mindenre kell időt fordítania és legtöbbször épp csak önmagára nem tud kellő figyelmet szentelni. Pedig mindannyiunk számára fontos lenne, hogy a belső értékeinket, tudásunkat felfedezzük.

Tudtad, hogy az ember képes:
- magasabb rezgésszintet elérni? Blokkot feloldani? Sikert teremteni önmagában, amely aztán a való világban is megnyilvánul? Elengedni a régi viselkedésmintákat, hogy helyet adjon az újnak? Megnyugvásra lelni?
Számos változást -megteremteni belső és külső világában...
   Ehhez azonban szüksége van időre és a megfelelő eszközre, amely őt ebben a folyamatban segíti, támogatja.
Hadd mutassak be Neked egy ilyen eszközt. Ebben az eszközben magas rezgésű energia van, amely a fizikai testtel érintkezve, előre mozdító hatással van az ember energia mezejére (aurára, csakrákra) és az ott elinduló energetikai változás pedig érezhető hatást gyakorol a testre és a lélekre.
    Ezek a csodálatos eszközök pedig nem mások, mint az ásványok, kristályok, melyek Földanya szívének nagyra becsült kincsei. Az embereknek adományozta azzal a céllal, hogy érezhessék Földanya szeretetét és gyógyító erejét.
A hangsúly pedig a gyógyításon van!
   Ez jelenti egyrészt a belső blokkok sikeres elengedését, feloldását, másrészt bármilyen testi tünetnek az elmulasztását (pl: fájdalom csillapítás). Vannak kristályok amelyeknek legfőbb célja, hogy megtapasztalhassuk az angyali energiát.
   Magam is jól emlékszem, hogy utam elején mennyi mindenben segítettek ezek a csodálatos kristályok a bennük lévő rezgések, ősprogramok által! Célommá vált, hogy Te is megtapasztalhasd saját testen, lelkeden az áldásos hatásokat!
Nem csupán gyógyítanak és új változást hoznak az életedbe, hanem szép kiegészítő is, amely ruhád tökéletes dísze lehet.
   Amikor magadon viselsz egy ásvány ékszert, az azonnal rezonál rád, kapcsolatba lép veled. Megtisztítja az energetikai rendszered, felemeli a rezgésszinted. Egyes kristályok védelmet nyújtanak, vagy éppen feltöltenek élet energiával, míg más ásványok megnyugtatnak, békét és szeretetet adnak.

Ha magad is szeretnél egy személyre szabott, lelkedre hangolt ásvány ékszert, akkor a beszélgetésünk során elmondod milyen pozitív változást szeretnél az életedben és én ehhez mértem készítem el a megfelelő összeállítást.
 

Az ásvány ékszer viselése nem új keletű dolog, de akkor ez miért is más? Miben rejlik egyedisége, különlegessége?
Mert olyan ékszer szettet (karkötőt, nyakláncot, fülbevalót) készítek, melyet Angyali sugallat ihlet. Így biztosan az kerül az egyénhez, amelyre szüksége van, amely az adott élethelyzetben előre lendíti vagy éppen blokkot old fel ő benne.

Az összeállításon kivűl az ékszer kap egy plusz energetikai hangoltságot, ami egy olyan energia többletet jelent, ami Neked, csak is Neked a jelen pillanatban a legnagyobb szükséged van.

Vissza a webshophoz

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square