Kezelt személyek véleményei, esetei

Szia Yvette,
Szeretném megköszönni a mai napot, még beszélgetni is nagyon jó Veled, mert már akkor éreztem hogy le is raktam dolgokat és könnyebb és hogy ez az igazán fontos az életemben és a fény felé menni. Hálás vagyok nagyon hogy visszakaptam a fényt amit kicsit beborult:) Áldás, Zsuzsi

 

,,Elszeretném mondani, hogy amikor haza erkeztem elkezdtem beszelni anyukámnak, arról, amit a magzatkori oldás alatt láttam. Elmeséltem neki,hogy láttam, ahogy várt engem, azt is, hogy ő mit érzett akkor es mi volt körülötte, kik voltak azok, akik nem vártak az érkezésemet, apám ahogyan viselkedett és a nagyszülőkről leirt érzéseket ahogyan ők hogy fogadtak...és képzeld megerősitett ezekben....hogy tényleg igy reagáltak..Megkerdezte ki mondta el ezt nekem..es akkor mondtam el hogy hol jartam es honnan tudom. Köszönöm neked! Mert ez tényleg nekem is egy vissza igazolás hogy nem csak a képzeletem játszott. Csak leszerettem volna irni neked hogy mennyire mükődnek és jók a terápiak. Köszönöm! :-)" Hajnalka

Lilla az egyik konzultáció során elmesélte, hogy amióta rendszeresen jár hozzám, azóta változásokat lát magán. Pl: felvállalja a véleményét mások előtt. Jobban észreveszi saját és mások hibáit, viselkedési szokásait. Tudatosabbá vált. Jobban érzi magát a bőrében. Az oldások hatására a munkahelyén kollégái által felé irányuló feszültség megszűnt. Megszületett a harmónia Lillában, ez az eredmény kisfiára is hatással volt, ugyanis az édesanya oldásainak hatására a gyermekének az iskolai teljesítménye javult.

Mónika a második oldásunk elkezdése előtt megkérdezte tőlem, hogy kezeltem-e a férjét távba ugyanis visszatért párkapcsolatukba az intimitás és a harmónia. Azt válaszoltam, hogy ez az oldások hatása. Ugyanis, amikor benne helyreáll a harmónia, akkor ez a családtagokra is kisugárzik.

,,Örülök, hogy "véletlenül" rátaláltam a honlapodra és összehozott a sors. Számomra már eddig is nagyon sokat segítettél, csak ahogy most gondolatban végig futattam mennyi mindentől segítettél megtisztulnom, meggyógyulnom viszonylag rövid idő alatt, csak köszönni tudom és segíts még sok-sok embernek, illetve legyen egyre több ember nyitott rá." Timi

Emese elmesélte, hogy az oldások által milyen változásokat fedez fel önmagában. Saját életében előtérbe helyezi önmagát, másokkal szemben. Kiáll önmagáért és véleményéért. 

"Az én tapasztalataim: elszigetelt életet folytattam. Amikor sikerült megszabadulnom a félelmeimtől és korlátaimtól nagyszerű dolgok történnek az életemben, érzem magamon, hogy mennyire máshogy állok magamhoz és másokhoz. Mások nyitottabbak és kedvesebbek hozzám. Önbizalmam van, végre kimondom a véleményem. Szeretem, hogy egyre közelebb kerülök magamhoz, másokhoz" Klári

 

Gábornak Lélek szirom érintésterápiát adományoztam. Elmondta, hogy az érintésterápia által kapcsolatba került az isteni énjével, az önvalójával, azzal a résszel, amit mindig keresett.  Az élmény egyénenként, szituációnként változó, függ attól, hogy ki mennyire nyillík meg az isteni energiáknak, mennyire érzékeny és befogadó.

,,A belső utaztatásnak köszönhetem, hogy megértettem szüleim viselkedését. Most már hajlandó vagyok szóba állni velük. Másképp gondolok rájuk, mint eddig. A belső utaztatáson láttam, hogy folyton azt szeretném, azt tegyék a szüleim, amit én szeretnék. Azt akartam viselkedjenek úgy, ahogy én akarom és olyan legyen a kapcsolatuk, amilyet én akarok. Yvette szerint a szüleimre vetítettem az elvárásokat. Ezeket elengedtük, most már tudok velük beszélgetni és nem foglalkozok az elvárásokkal. Dolgozom azon, hogy elfogadjam őket, olyannak amilyenek." Nagy Kitti

Kati néni: gerinc sérv, ízületi kopás, nehézkes járás. Heti egyszeri rendszeres kezeléssel két lábra tudott állni, hajlékonyabbá vált és vidámabb lett. Kati néni megengedte, hogy energiagyógyászatot is végezzek rajta. A masszázsnak és az energiagyógyászatnak köszönhető az egészségügyi javulása.

K. Zsuzsa: alvászavarról számolt be. Két kezelés elegendő volt ahhoz, hogy feldolgozásra kerüljenek a benne lévő blokkok, ennek eredményképpen visszatért békéjéhez. Ismét gondtalanul tud aludni.

G. Zsuzsa: Életében kitűnően helyt áll anyaként. A nőiség területén a szépséget kellett felismerte magában. Már egy kezelés elegendő volt, ahhoz, hogy felszabaduljanak benne a rejtett női energiák. Az oldás után beszámolt nekem arról, hogy nőiesebben öltözködik és újból sminkeli magát, jól érzi magát nőként.

"T. Gábor vagyok. A Yvette oldalára az interneten szörfözve bukkantam rá.  Mikor elkezdtük a kezeléseket  nagyon  ramaty állapotban voltam a  párkapcsolatom miatt, a folytonos stressz már kezdett rámenni az egészségemre. Sok problémát régóta cipeltem gyerekkoromtól fogva, amelyeket sikerült elengednem. Az életem ezáltal sokkal könnyebb, és sikeresebb vagyok minden téren!"

 

L. Erzsébet: Sérült gyermekkor. Nincs előtte hiteles apai és anyai minta. Az alapokról kezdtük felépíteni új énképét. A rendszeres kezelések hatására mára stabilabb emberré vált, kimeri mondani a gondolatait, érzelmeit. Megtaláltuk a számára megfelelő szakmát, ami passzol a személyiségéhez, amiben jól érzi magát. Változtak gondolatai, viselkedései, ezért, olyan társra vágyik, aki egyenrangú félként kezeli.

Pécsi Katalin: ,, Pont rád volt szükségem. Olyanokat mondtál, amire pont akkor volt szükségem. Köszönöm, hogy elmondtad miért blokkolom a pénz áramlást az életemben. Köszönöm, hogy elmondtad minek mi volt az oka az életemben. Másoknak is ajánlani foglak! Hála! "

 


Gabriella Bálintné ,,A szívemben sok minden felkavarodott, krízis helyzetekben találtam magam. Szorongtam, nem tudtam aludni. Yvettehez egyéni terápiára kezdtem járni, ami megerősített. Az alvászavar a múlté, mivel rendet tettünk nem csak a szívemben. Egyéni konzultációkon hangsúlyt fektettünk a női létem javítására. Mára már élvezem, hogy nő vagyok. Köszönöm az előre vivő beszélgetéseket, gyakorlatokat, melyek révén megerősödhettem és kiteljesedhettem, mint nő." 

 

Remélem, hamarosan Téged is elégedett kliensem sorában üdvözölhetlek!

 

Fordulj hozzám bizalommal és merd megengedni magadnak a változást!

 

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square