Tippek hogyan hordhatod az ásvány maládat:


1.A legegyszerűbb választás az ásvány mala viselésére, ahogyan a legjobban elterjedt: felakasztod a nyakadba és engeded, hogy a guru szem vagy a bojt az a köldök csakrádig leérjen, így az tested elülső részét energetizálja a mala nyaklánc. Ez a viselési stílusú bohém vagy spirituális hatást kölcsönöz a viselőjének.


2. A mala nyakláncot, 4-szer vagy 5-ször tudod a csuklód köré tekerni, így olyan, mintha 4-5 db karkötő lenne a csuklódon. Ez keleties, egzotikus hatást kölcsönöz a viselőjének. A mala nyakláncot és más ásvány karkötőket is viselhetsz ugyanazon a csuklódon vagy pedig egyik kezeden a karkötőidet, másik kezeden a malát tekered rá. Ha ezt a lépést választod, csak óvatosan tekerd fel. Először nézd meg, hogy könnyen fel tudod-e húzni és könnyen le tudod-e venni. Fontos, hogy a mala zsinórja ne nyúljon meg!
Amennyiben megnyúlik, vagy más okból kéred az újra fűzését ezt is meg tudjuk oldani Neked!


3. Nagyon praktikus technika, amely nagyon tetszeni fog.

Keress egy biztosító tűt, egy nagyobb méretűt. Tedd az asztalra a malád, úgy, hogy  azzal alakíts egy nagyobb kört. Ezután a felső ásvány szálat húzd le egészen a bojtig. Ha ez meg van, akkor a mala 2 végét húzd közelebb, hogy egy dupla soros mala nyakláncot kapj. Az egyik végére tedd a biztosító tűt, ha ezzel meg vagy, akkor már csak hozzá kell kapcsold a másik végéhez. Elöszőr az asztalon próbáld meg, amikor már biztos vagy a műveletben, akkor próbáld meg a nyakad körül! A szöveg alatti képen láthatod hogyan kell!

Bármelyik viselési stílust is választod, biztos vagyok benne, hogy mindegyik kiváló kiegészítője lesz az egyéniségednek!

Lélek Ékszer webáruház

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square