NŐ és Férfi egysége

 

 

Sokat beszélnek mostanság a NŐI és Férfi energiáról, annak alá és fölé helyezéséről.

Pedig végérvényesen szükséges lenne, hogy megjelenjen szívükben az EGYSÉGRE törekvés.
Ha belül a lelkünkben nincs meg az EGYSÉG, akkor hogy várhatjuk el azt, hogy a körülöttünk lévő világunk EGYSÉGBEN legyen?
Véleményem szerint a NŐ és a FÉRFI EGYSÉGKÉNT TEREMTETETT.

A régi korok és a társadalmi beidegződéseknek köszönhetően a NŐK különböző megtapasztalási formán mentek keresztül, melyben megélhettek a nemük tiszteletét és meggyalázását minősítő szerepeket.
Vannak olyan országok ahol a NŐKKEL sajnos még mindig egy asszonyi állatként bánnak, viszont ennek pont az ellenkezőjére is van példa, ahol a feminizmus már olyan méreteket öltött, amit személy szerint túlzásnak tartok.

A NŐ és FÉRFI EGYSÉGBEN teremtetett, kiegészítik egymást, ezáltal mindegyik a maga nemében egyforma értéket jelenít meg, egyik sincs előbbre a másiknál a fejlődésben,- esetleg a NŐK többsége lelkisége által jobban meg tudja nyitni magát TEREMTŐJÉNEK,- ezáltal nyitottabb az őt körülvevő spirituális világra.
Éppen ezért nagyobb a felelőssége is, mert éreznie kellene magában azt a hajlandóságot, hogy ezzel a plusszal megnyissa és megemelje a körülötte lévő FÉRFIAK lelkiségét.
Az ÚJ VILÁG részeként, a bennünk lévő NŐI és FÉRFI minőség kiteljesítésre, egyesítésre vár. Arra, hogy megnyissuk a lelkünket a tiszta, igaz szeretet előtt, és megéljük a SZERETET legmagasabb formáját, megéljük azt, hogy SZERELMETESEK Vagyunk MAGunkba és másokba.

A mostani erőteljes Fényenergiák aktiválják ezt az EGYSÉG állapotot, és akik hajlandóak a változásra, a megújulásra, kiteljesíthetik magukban ezt a minőséget.

A NŐKnek nézetem szerint, azért jutott kicsivel nagyobb szerep a mostani időszakban, mert lelkiségük által, jobban utat találnak a FÉRFIAK szívében lévő kódok megnyitásához. Azoknak a kódoknak és minőségnek az előhívásához, mely kezdettől fogva bennük élt, csak sokan a felvett és a rájuk erőltetett minta részeként nem merték megnyilvánítani magukból.

A NŐK képesek olyan kapukat megnyitni, melyek a FÉRFIAK előtt mindig is zárva maradnának. Mindaz a belső tudás amely belőlük ered, segítséget adhat a FÉRFIAKNAK, hogy teljeséggel MAGukra találjanak, hogy ÖnMAGukká váljanak.
A NŐK most segítőként vannak jelen, olyan kódokat tárnak fel, olyan kapukat nyitnak szélesre, amely által sok férfi egy magasabb szintre léphet.
Összekapcsolódva és együttműködve teljesíthetik ki magukban az Ősi Kódot, mindazt a tudást, amely eddig is a részüket alkotta, csak még nem került a felszínre.

A NŐK és a FÉRFIAK EGYSÉGE, és a bennünk lévő NŐ és FÉRFI minőség kiteljesítése,- közös nevezője hozza meg azt a társadalmi változást, ami végett vett a régi beidegződéseknek. 

Meggyőződésem, hogy ebben a fejlődési ciklusban saját lelkünket teljesen csupaszra szükséges vetkőztetni, hogy megtaláljuk és kiteljesítsük EREDENDŐ ÖNVALÓNKAT, akik valójában vagyunk.

Aki mentes minden ráaggatott és átvett viselkedési formától, hamis beidegződéstől és szokástól, minden megörökölt generációs családi és társadalmi viselkedési moráltól.

Szimbiózisban élni a társadalommal azt jelenti, hogy elfogadjuk magunkat, szeretjük magunkat, de már nem rendeljük alá magunkat bizonyos olyan törvényszerűségeknek, melyek hátráltatják a fejlődésünket.

Nyitott szemmel járunk, van fülünk a hallásra, a szívünk pedig visszatért a  SZERELMETESSÉG állapotába.
Mielőtt félreértenénk e szó jelentését, tudatom Önökkel, hogy nem arra a szerelmetességre gondolok, mikor nem látunk, nem hallunk, és egy rózsaszínű köd vesz körbe minket. Hanem arra gondolok, ami a MAGYAR NÉP létminősége.

Please reload

November 24, 2017

September 28, 2017

September 15, 2017

May 19, 2016

February 9, 2016

October 10, 2015

Please reload

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square