Emlékezz az élettervedre!

Amikor megszületsz, áthaladsz a felejtés alagútján, ám az élettervedet magaddal hozod.

Hol is van ez az életterv? Hát, ahogy a mindenség is, úgy ez is benned van, pontosabban ott ahol a Lelked lakik! Ez pedig a Te csodálatos szíved!


Lelked Élet Terve Benned rejlik. Ez a Te legmerészebb elképzelésed arról, hogy ki vagy valójában és, hogy miért jöttél erre a Földre. Mindannyian kidolgoztatok egy ideális élet tervet, azokról a tapasztalatokról, amelyeket át szeretnétek élni, amelyek közelebb visznek a valódi önmagatokhoz és az élettervetek beteljesítéséhez. A terveteket a Magasabb Énetekkel és az Égi Szféra Élet Tervezőivel együtt dolgoztátok ki. A tervetek eseményekből, szereplőkből, megtapasztalni vágyásokból és vibrációkból áll. Az életerved tartalmazza az élet feladataidat is. Az élet feladataid pedig élet területhez kapcsolódnak.
Az, hogy mindig a Lelked általi kijelölt utadon legyél: fontos, hogy mindig tarts nyitja a szíved kapuját, érezd benne a szeretetet! Koncentrálj a mellkasodra, hogy megfigyelhesd ezt az érzést. Hiszen a Lelked a pozitív érzéseiden keresztül szólít meg Téged!


Számtalanszor a fejünkkel képesek vagyunk lebeszélni magunkat a vágyott céljainkról.

Ilyenkor jön a ,,de".... és seperc alatt számtalan különböző indokot találunk a ,,miért nem-re".


Én ezt a tanítványoknál is észreveszem, mikor hallgatnak a szívükre, hallgatnak a Lelkük szavára, amely elvezeti őket hozzám. És akkor.... jelen tudnak lenni a programokon. Megnyitják szívüket, lényüket, átadják magukat.... és ebben a kinyílt állapotban kapcsolódik hozzájuk az új szemlélet, dolgoznak az új energiák, mely hatással van lényükre, az életükre. Ilyenkor sokkal könnyebben kapcsolódnak a Lelkükkel. Drága Barátom vésd be a szívedbe, hogy a KULCS: A LÉLEK.


Amikor az ember elfelejti, hogy miért van az itt és mostban, amikor át adja az irányítást az elméjének, akkor olyan élet szakaszt kezd el megélni, amelyben nem lesz öröme, amelyet csalódásként fog megélni. Tudom miről beszélek, hiszen nekem is voltak ilyen periódusaim.

Úgy éreztem egy vakvágányon rostokolok. Várakozok és az élet elmegy mellettem.

Megéltem a mélységeket és a magasságokat is. Megjártam a saját poklomat, hogy megválva árnyék részeimtől annak céljából, hogy az utamban és lényemben erősítsem a Fényt.


A kulcs a valódi lényedhez és a valódi boldogságodhoz: a lélek, a fény, a szeretet.


Hogyan kapcsolódj a Lelkedhez?

Szeretnéd megismerni a valódi önmagadat?0 megtekintés

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square