Az aranykor nője

Frissítve: 2019. ápr 16.

Az aranykor nője cimű írásomat 2016-ban tettem közzé csoportos programjaimon és online felületeken. Az írás óta közel 3 év telt el. Három év alatt sok belső változáson mentem keresztül a többi nő társaimmal együtt. Amit három éve leírtam, AZ kezd látszani a valódi világunkban is. A folyamat elkezdődött....még mindig úton vagyunk a valódi belső női minőségünk kibontakozásában.


A NŐ MÚLTJA

Régi korok idejében, az ősi világban a nők gyakran tevékenykedtek bábaként, sámán asszonyokként, papnőként. Szerepük volt, hogy az akkoriban élő embertársaikon segítsenek. A sámán asszonyok gyógynövényeket használtak láz csillapításra, sebek fertőtlenítésére és a jövőbe láttak. A bábák szüléseket vezettek le, gyermek betegségek gyógyítottak. Használható tanácsokat adtak. A papok és papnők gyakorolták a szent házasság (Tiszta Szerelmet értjük, a Test-Lélek-Szellem egységének a szerelmét.) és a szent szeretkezés (Éggel, Földdel, Szívvel összekötött szeretkezés, mely rendkívüli gyógyító hatással bír.) rituáléit, hogy ezáltal biztosítsák az Isteni Kegyelem áramlását a közösség számára, hogy a mikrokozmosz egyensúlyát tökéletes rendben tartsák. A nő jelentette, jelenti még ebben az időben az összekötő kapcsot Ég és a Föld között. A nő eredendően lelki beállítottságú, szíve jóval nyitottabb, mint a férfi szíve. A nő alapvető természetéhez tartozik a jóságosság, a harmónia, lelki tisztaság.

Az ősi világban mindkét nem eltért a jó iránytól. Adottságaikat nem mások szolgálatába ajánlották, hanem visszaéltek velük. A férfiakat elöntötte a hatalomvágy, a nők leigázása és a felettük való uralkodása.

A boszorkányokat, sámán asszonyokat, varázslónőket üldözőbe vették, megkínozták, megerőszakolták és megölték őket.

Az ókori világban éltek az amazonok, ők voltak a harcosnők. Ebben az időben ők hajtották uralmuk alá a férfit, szolgálót csináltak belőlük. Elcsábították és szexuális vágyaikat élték ki rajtuk az amazon harcos nők. És még csodálkozunk, hogy a férfiak minket nőket később ismét az uralmuk alá hajtottak?? Ezt még tetőzi, az hogy a nők a lelki beállítottságuk révén ügyesebben teremtettek kapcsolatot az Istenekkel. Ezt a férfiak nem jó szemmel nézték, hiszen a nők egy része csodás eredményeket értek el a gyógyítás területén. Ezért a papok eretnekséggel vádolták őket. Ajánlom a Jeanne d’Arc – Az Orléans-i szűz c. film megnézését Nektek.

A múlt hatott a jelenre. A megerőszakolások miatt számos nő veszített nőiségéből. Sérült, bezárkózott, képtelen nyitni az emberek és a férfiak felé. Azok az anyák, akiktől akkoriban elvették férjeiket, s gyermekeiket megölték, hatalmas blokkokat hoztak át előző életükből a jelen életre.

Ha ebben a jelen életben nem tudunk megbirkózni egy nagyobb feladattal, annak hátterében egy nem megoldott előző életes történet áll. Ezeket cipeljük életről-életre, addig amíg meg nem oldjuk. Térjünk vissza a nő múltjára. A sérülések miatt magába zárkózott, szárnyai most ketté törve, sebeit nyalogatva él és nem látja a Fényt.

S mivel meggyalázták, megtörték… A jelenben nem tud kibontakozni. A női lélek eredendően rendelkezett női energiákkal, a sok fájdalom miatt védőpáncélt húzott maga köré, láthatatlanná téve belső fényét, amiről még maga sem tudja, hogy létezik!


A NŐ JELENE

A múlt és a média zsák utcába vitt minket, nőket. A média roppant nagy hatással van a fiatalokra. Az újságokban megmondják nekik miként öltözködjenek, hiteltelen, kukába való tanácsokkal látják el őket. Nem alakul ki bennük az egészséges önkép, mert hatások hatnak rájuk. Olyan szépség ideált erőltetnek a nőkre, melyek hamisak, valótlanok. Illuziót követnek, sok fiatal táplálkozási zavarban szenved, mert egy képzeletbeli ideált követnek, ahelyett, hogy önmaguk lennének.

A mai kor lánya, azért meztelenkedik, kéjeleg, megy bele egy éjszakás kalandokba, mert a testével azonosítja magát, elvesztette a lelkével való kapcsolatot. Sajnos, azzal nincs tisztába, hogy ,,kárt” okoz, ugyanis kéjelgésével a férfit vezeti rá a további kéjelgésre, szexuális fantáziálgatásra, vágy alapúságra.


A belső-valódi nőt, az ,,arany asszonyt”, bárki megtalálja saját magában, (Nyilván hölgyekre vonatkozik.) csupán befelé figyeljünk és fedezzük fel a magunkban lévő értékeket. Az nő egyik kulcsponti feladata volna, hogy a férfit a szívén keresztül elvezetné a spirituális úton Istenhez.

Amikor a nő rátalál az igazi nőiségére, majd az önbecsülésre, önbizalma megnövekszik és a szerepek helyükre kerülnek. Ha a férfi is megteszi ezeket a lépéseket, akkor az egyensúly tovább növekszik a világban, az ,,igazi”, harmónában lévő nő és az ,,igazi”, harmóniában élő férfi bevonzzák egymást, hiteles mintát tudnak mások számára nyújtani.

Megjegyzés: Nem azok a hiteles nők, aki az újságok címlapjain szerepelnek, pózolnak, ők hamis képek!! Melyjel a média próbálja elferdíteni a valódi valóságot. Hiszen, így vagyunk még jobban megvezethetők, irányíthatok. (Kibillentve a szerepünkből.) Minél több ember lesz a ,,helyén”, annál kevésbé fognak ránk hatást gyakorolni, ezek a negatív hatások. S, mi szolgálhatunk példával a fiatalok és mások számára.A NŐ LEHETSÉGES JÖVŐJE, TÖREKVÉS AZ EREDENDŐ NŐI MINŐSÉG ELÉRÉSÉHEZ

Ha a nő veszi a fáradtságot és szembenéz önmagával, s félelmeivel, meglelheti lelke harmóniáját. Ekkor megtörténhet a csoda.

Ez a csoda pedig az öntudatra ébredés. Az öntudatra ébredt ember többé már nem irányítható, hiszen átlát a hazugságokon. A nő az energiáját hasznos célokra fordítja, az emberek szolgálatába állítja.

Szívét és értelmét használva éli mindennapjait.

A nő szépen fejtse le hagyma héjakat a lelke magjáról és térjen vissza a saját belső fényéhez. Ezt ragyogtassa, törekedjen az aranyasszonyi minőség elérésére és annak fenntartására.


Ha tetszett a cikk és hasznosnak bizonyult, kérlek egy megosztással segítsd, hogy az információ a legtöbb emberhez eljusson.


2016 év eleje. Ez a cikk a Szabadonébredők oldalon is megjelent.


2019-es év. Amiben jelenleg támogatom a hozzám forduló nő társaimat, azok a saját magam által készített ásvány malák, ásvány ékszerek és érintő kezeléseimmel.


Elkezdve az Istenő-szerelem karkötővel, az Aranykor női ékszerével,


az Új kor új fénynői minőségébe emelő ékszerével.


Hosszú az út a saját, eredendő női minőségünk teljes átlényegítéséhez. A folyamatot elindítottuk, minden ékszer, minden átalakulással kapcsolatos meditációs gyakorlatom támogatja ezt a csodálatos folyamatot!


Szeretnél elindulni?

Szeretnél közelebb kerülni a Te egyedi, női minőségedhez?


Küld el személyes leveled ITT


Yvette- a valódi Lélek Érintő

0 megtekintés

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square