,,A szívből jövő érintés boldoggá teszi azt, aki kapja és boldoggá teszi azt, aki adja."
Az érintés a szeretetünk egyik kifejezés módja, szenvedünk ennek hiányától, egyensúlyban vagyunk, amikor szeretet áramlásában vagyunk!
A Lélek szirom szeretet és érintés terápia képzés legbelső lényünket szólítja meg. Segít harmóniába rendeződni, segít jelenlétben lenni. Hiszen a csodák itt és most történnek, Te benned, ha hagyod megtörténni, ha be mered engedni és áramoltatni.
A Lélek szirom érintésterápia használatával többször éled meg a harmóniát, a lelked békéjét, úgy hogy közben másnak adományozol ebből a csodálatos energiából.,,Emelj, hogy emelkedhess". Varavais Yvette

 

 
Miről szól a Lélek szirom szeretet és érintésterápia?
A Lélek szirom érintésterápia a szeretet,mint energia tudatos áramoltatása az érintések által. Ez egy komplex képzés, ugyanis, ha részt veszel a képzésen, megváltoztathatod az élethez és a szeretethez való viszonyulásod.

A képzés megelőző lelki oldások ideje alatt segítek feloldani az érzelmi blokkjaidat, felszedni az érzelmi gátjaidat. Segítek, hogy megtanulj pozitív érzelmeket áramoltatni annak céljából, hogy az érintést egy magasabb síkra emelhesd.

Az érintésterápia alkalmazásakor speciális érintés technikákat alkalmazunk.  Igy segítünk az embereknek abban, hogy megválhassanak az fizikai testben és az érzelemtestben lévő letepadt fájdalmaktól, negatív érzelmektől.  Képzelj el egy meztelen embert, ez a meztelenség jelenti most számunkra a tiszta önvalót. Amikor ezzel a meztelen emberrel történik egy esemény és erre a történésre ő fájdalmat érez, akkor ez a fájdalom, mint negatív energiamintaként (képletesen új ruhaként) felkerül az ő érzelemtestére. Az érzelemtest tárolja az összes fájdalmat, negatív érzelmet, negatív energiát, melyet eddigi életünk során felhalmoztunk. Minnél sűrűbb az ő érzelemteste, annál nehebben szürődik át az ő tiszta önvalója.
 Az érintésterápia során a hozzánk forduló személyt felszabadítjuk ezektől a negatív érzelemmintáktól, annak céljából, hogy közelebb kerülhessen önmaga lelkének tiszta állapotához.

A kezelés során speciális érintő technikákat alkalmazunk:

                                 a fizikai testen

                             a meridián (energia) vonalakon

                             a csakrákon

                             az érzelemtesten

 

 

 

Az általam tanított érintésterápia sokrétű, ugyanis a tanítványok használják fájdalomcsillapításra, (a technikát a képzésen átadom) a Szív-tér alkalmazásávál az otthoni légkörbe békét és harmóniát teremtenek. A családon belüli érintések átadása megerősíti a családtagok szeretet kapcsolatát.

,,A lélekszirom érintésterápia tanfolyamon hallottak és tapasztaltak kiegészítik az eddigi tevékenységeimet. Én már pár éve a szeretet energia segítségével végzem a harmonizáló masszázst is, de izgalmas volt egy új nézőpontból megközelíteni a harmonizálást, amivel a testnek, a léleknek és a szellemnek segíthetünk. A barátaim, akik a gyakorlásban részt vettek arról számoltak be, hogy azonnal érezhető a lélekszirom hatása. Ha fájdalom volt a testben elmúlt és nem is tért vissza. Még másnap is "szeretetben" érezték magukat 🙂 Hálásan köszönöm Yvettenek ezt a pluszt, amit ezzel a terápiával adhatok a hozzám forduló embereknek. "😀

  • B.Bea

,,Az érintés terápia elsajátítása és "átélése" semmilyen masszázshoz nem hasonlítható, hisz valóban a lelkünk simogatását éljük át. Ha biztosítani tudjuk a megfelelő körülményeket és valóban az "itt és mostban" tudunk lenni, maximálisan befelé fordulva a lelkünkkel "lélegezni",akkor egy kimondhatatlan, leírhatatlan érzést élünk át. Egyszerűen az "égig emel"

A mai rohanó és stresszel teli világban minden embernek szüksége lenne ennyi és ilyen minőségi "Énidőre".

Kívánom, hogy minél több kolléga, illetve "hétköznapi ember" is megismerje, megtapasztalja ennek a terápiának a jóságos hatásait........

Örültem,hogy megismerhettelek, hogy tanulhattam tőled egy fantasztikus "szívből jövő érintés terápiát ".

  • L.Rita


 

 


 

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square