Szeretettel köszöntelek!
 Az érintés, mint a szeretetem kifejeződése mindig is jelen volt az életemben, a későbbi években derült ki, miért is ennyire fontos számomra az érintés, mint érzelmi kifejeződés.

2011-ben végeztem el különböző masszázs tanfolyamokat, ezt követően 2014-es és 2015-ös években már a saját technikáimon dolgoztam.
Az évek során tanulmányoztam az emberi lélek működését, a meridiánok, csakrák (energia központok) elhelyezkedését és azok funkcióit a testen.
Felismertem, hogy minden esemény, amely az egyénnel a múltban történt az aurájának második rétegében, pontosabban az érzelemtestében tárolódik. Elraktároz minden negatív életeseményt, fájdalmat, félelmet, szorongást kiváltó tényezőt és különböző lelki traumákat. Ezek akadályt szabnak annak, hogy az egyén harmónikus, békés, stressz mentes életet éljen. Az általam kifejlesztett Lélek szirom érintésterápia célja, hogy szelíd, ám hatékony módon segítsen az embereknek megválniuk, azoktól a lelki sérülésektől, lelki sebektől, amelyek elengedésével kiegyensúlyozott, szeretetteljesebb élet főszereplőjévé válhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezelés előtt és alatt a kezelőnek nem szükséges beszélnie a pácienssel, hiszen ez egy beszélgetés nélküli blokk oldó technika, ahol szavak helyett az érintések beszélnek. A kezelő magas energiaszinten speciális érintő technikákat használva oldja a páciensben lévő belső feszültségeket, szorongást, fájdalmat. Több páciensem beszámolt, hogy évek óta küzdenek szorongással, túlzásba vitt rágódással. Az érintésterápia alkalmazása oldotta a bennük lévő feszültséget, stresszt, egy, olyan nyugalmi állapotba kerültek, melyet más módszerek alkalmazásával nem tudott megtörténni.

A képzésemen megtanulhatod :
• hogyan kerülj a jelenlét állapotába (negatív gondolat és negatív érzelem nélküliség)
• a speciális érintés technikákat, melyekkel hatékony oldást végezhetsz a hozzád fordulókhoz
• hogyan csillapítsd saját magad és mások fizikai fájdalmát

Ha a képzésen megtanult módszereket beépíted hétköznapjaidba, olyan életet élhetsz, ahol jelen van a béke, a harmónia és a szeretet!


Az érintésterápia használatával mélyítheted az érzelmi kötődést:
• pároddal
• barátnőddel, barátaiddal
• szüleiddel és gyermekeddel

Amennyiben a képzésre pároddal, barátnőddel, kolléganőddel érkezel a tanfolyamra páros kedvezményt biztosítok.
A képzésen az ismétlők is részt vehetnek (előzetes bejelentkezés alapján)


Érdekel? Megtanulnád?

Ha igen, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot:

 

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square