Az érintés csodája - azaz érintések által szeretve lenni

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van.

Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz. Negatív gondolataink, mint a félelem, a bűntudat, az irigység, az aggodalom és a bánat méreganyagokat termelnek lelkünkben. Következményként csökken a terhelhetőségünk és teljesítményünk, életkedvünk romlik.

 

A szeretettel teli érintések célja, hogy közelebb hozzon minket egymáshoz. Erősítse a mi szívbéli kapcsolódásainkat, legyen szó: baráti, rokoni, szerelmi kapcsolatról. Segíti az ősi bizalom, a megértés, az együttérzés meglétét.

Az érintés a szeretetünk egyik kifejezés módja, szenvedünk ennek hiányától, egyensúlyban vagyunk, amikor szeretet áramlásában vagyunk! (Az szeretet áramlás annyit jelent, befogadjuk a külvilágból érkező szeretetet és szivesen adunk másoknak szeretetet.)

,,Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Összeolvasztja az embereket, ledönti a közöttük lévő falakat, jobban mint bármi más, és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van. Az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat. A szeretet a legerősebb gyógyító erő. Az érintés, az ölelés és a kézzel való kontaktus – amikor szeretetet adunk vagy kapunk fizikai, szellemi és érzelmi változást idéz elő bennünk. Nagyon kevés az érintés és az ölelés. Hozzáérni valakihez és megölelni, nem is olyan egyszerű… Nem lehet tudni, hogy a másik ember hogyan reagál. Lehet, hogy ellök magától és ellenségesen viszonyul a közeledéshez. Ez eggyel több ok, hogy megpróbáljuk feloldani a gátlásait.


A szeretethez bátorság kell. Készen állni, megkockáztatni, hogy ellökjenek maguktól, hogy fájdalmat okozzanak, de leggyakrabban mégis győzni fogunk. Érdemes megpróbálni… Az emberek előbb-utóbb megnyílnak nekünk. Ha mindannyian arra várnánk, hogy a másik ember teszi meg az első lépést, akkor mi lenne velünk? Csak ölelésre kell tárni karjainkat,és ezzel megnyitjuk a szívüket. Akkor majd megérzik a szeretet energiáját, melyet az érintés ereje lobbant lángra." Idézet forrása: omniparity.eu

​ • Félsz az érintéstől?

• Óckodsz mások megérintésétől?

• Kihátrálsz az öleléstől?

• Gyermekkorodban ért trauma miatt elzárkozol az intimitástól?

 

Ha ezekre igen a feleleted, akkor az általam nyújtott érintésterápia kezelésen kioldhatjuk az érintéssel kapcsolatos blokkokat, ellenállásokat.

A Lélek szirom érintésterápiát használom blokkok oldására, az egyén harmóniába emelésére.

Az általam képviselt új módszert, szivesen átadom, azoknak az embereknek, akik másokat szeretnének szolgálni, harmóniába emelni.

2016-os évünket a szeretet évének is tartják, szivünk ébresztésének és emelésének az éve is ez.  Hogyan kötődik ehhez a Lélek szirom érintésterápia képzés?

A Lélek szirom szeretet és érintés terápia képzés legbelső lényünket szólítja meg. Segít harmóniába rendeződni, segít jelenlétben lenni. Hiszen a csodák itt és most történnek, Te benned, ha hagyod megtörténni, ha be mered engedni és áramoltatni. A Lélek szirom érintésterápia használatával többször éled meg a harmóniát, a lelked békéjét, úgy hogy közben másnak adományozol ebből a csodálatos energiából.

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square