Ébredésem

 

2012-es év vége jelentette a víz választó évet számomra, ugyanis 2012.12.21-től angyali segítők hívták fel figyelmem a szemléletmódom megváltoztatására.


Ráébresztettek, hogy az élet nem csupán arról szól, hogy itt a fizikai világban teljesítsünk, és a külvilágban keressük a boldogságunkat. Kezdetét vette az intenzív önismereti tanulásom önmagamról, a világról, és a világot működtető támogató és destruktív energiákról.


A világunk arra épült, hogy a testünk számára adjuk meg a ,,világ” elképzelése szerint a legjobbat, s nem azt a jóságot, amire a lelkünk vágyik igazán. Elhitették velünk, hogy rajtunk kívül találjuk meg a boldogságot. (Lásd: Boldog leszel, ha még több pénzre teszel szer. Akkor leszel boldog, ha lecseréled az autódra még újabbra, nagyobbra, szebbe- státusz szimbólumok.) Kitolták a határokat, elvárásokat minden szinten, melyekre egyre egyre nehezebben lehet megfelelni, s ez fokozza az elégedetlenség, a stressz és a boldogtalanság érzését az emberben.

 

Az emberek többsége már évezredek előtt elvesztette a kapcsolatát a lelkével, ez az egyik oka, hogy az emberek zöme depresszióban szenved vagy különböző a lélekből eredő betegségek áldozata. Amikor megtörténik a test-lélek-szellem összekapcsolódása, számos pozitív változás  következik be az ember személyes életben. A test-lélek-szellem (felsőbbrendű én) hármasságának tartós összekapcsolódása, tartós önismereti munkával együtt az ember tanújává válhat saját spirituális újjászületésének.

 

Amikor a változtatni kívánó személy számára világossá válik a lelkének a célja, (Azért lelki célt írok, ugyanis sokan a testükkel és a saját elméjükkel azonosítják önmagukat és kifelejtik belőle a legfontosabb hajtómotort, hajtóerőt a lelket!) beteljesítheti a tényleges feladatait. Úgy hiszem a valódi boldogság azt jelenti, amikor az ember egységbe kerül önmagával, s amikor az ,,útján”, pontosabban eleve elrendeltetett útján van. Mindannyian Az Égi Tanács segítségével alkottuk meg a saját isteni tervünket. E terv tartalmazza a főbb eseményeket, a karmák kiegyenlítését, ennek okán érkezik életünkbe egy-egy személy, mely a karma kiegyenlítés mellett lehetőséget ad, mindkét fél számára a fejlődésre.


Az egyéni kiteljesedés feltétele az állandó ön-munka, mely nem mindig kellemes, hiszen szembe találjuk magunkat a félelmeinkkel és a fájdalmainkkal. Ilyenkor szükséges összeszedni bátorságunkat és erőnket, melyek velünk született tulajdonságaink. Csodálatos képességekkel jöttünk erre a világra, azért, hogy életünket jobbá, szeretetteljesebbé és gazdagabbá tegyük.  Ahhoz , hogy tartós lelki békét és kiegyensúlyozottságot tartsunk fent elengedhetetlen az önismereti munka, terheink letétele, személyiségünk csiszolása.
   

Sokan azt gondolják túl nehéz ez az út, hajlamosak halogatni, tologatni a probléma megoldást. A kezdeti lépések nehezek, addig, amíg az emberek tapasztalatot szereznek arról, hogy a probléma = feladat megoldása hozzájárul az új-énkép kialakulásához.

 

E tanulási, fejlődési folyamatok pozitív melléktermékei:

 

  • megnövekedett önbizalom

  •  saját ős-erő megtapasztalása

  • karizmatikus kisugárzás kialakulása

  • a nőben lényegesen több lesz a női energia

  • a férfiban lényegesen több lesz a férfi energia

  • harmónia fenntartása

  • embert körülvevő hatásokra másképpen fog reagálni, mint azelőtt

 

Érdemes kiemelni hogy ez a ciklus egy különleges, kegyelmi időszak. Hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy több száz, akár több ezer évre visszamenő karmákat egyenlítsen ki. Ehhez minden Égi (Angyalok, Felemelkedett Mesterek stb.) és Földi (Kineziológia, család állítás, előző életes oldások, médiumok általi egyéb terápiák stb.) segítséget megkaphat. Többet, mint eddig valaha.

 

,,Egyéni teljesítményeitek komoly hatással vannak az egész Föld mentális állapotára, s ha az ideák megvalósulnak, a világotok felvirágzik majd a friss ötletektől és készen fog állni az új célokra. Ha változtattok a hozzáállásotokon, változni fog az egyéni és kollektív életetek is." Barbara Marciniak

 

A kezelések és a spirituális írások megosztása mellett, feladatomnak érzem, hogy segítsem az embereket abban, miként tudják ,,felemelni" saját magukat és társukat, illetve megtanítani  a pároknak miként lehet az együttlétet egy magasabb és kivételesebb szinten megélni.

 
Ajánlom figyelmedbe az ezen a weboldalon közzé tett írásos anyagokat, melyeknek java része Égi világból áthozott tiszta információk. Jó olvasást kivánok!
 

 

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square