Az oldások áldott következményei

Az élet értelme, hogy tanuljunk hibáinkból, meggyógyítsuk a Lélek ruhánkon felhalmozott sérüléseket, hogy legtisztább állapotunkban visszatérhessünk a Teremtőhöz. Minden oldás során egy-egy szív sérülést tudunk gyógyítani. Minél több oldást fogad el az egyén, annál több sérülést tud lehántolni Lelkéről.  Az oldások által megemelkedik a rezgésszintje, fizikai testét is könnyűnek érzi. Az arcain lévő ráncok kisimulnak, arca ragyogó lesz.
Elindul életében a változás, élet terében rend lesz, gondolkodásmódja letisztultabbá válik. Megért, elfogad és tanul. Önmaga működéséről, előző életeinek hibáiból leszűri a tanulságot, teret ad önmaga fejlődésének.  

 

Szív sérüléseinek gyógyulása által ismét bátorrá válik arra, hogy önmagát, majd másokat szeressen, befogadja életébe a szerelmet.Ha az egyén alázatos, hajlandó megérteni, elfogadni, elvégzi azokat a gyakorlatokat, melyeket összeállítok a számára:akkor harmóniába rendeződik. Test, lélek, szellem harmóniájába. Megéli ennek a hármasságnak az egységét.Azt nem állítom, hogy ez egy könnyű út. Bátorságot és kitartást, szorgalmat kér. Ha ezekkel rendelkezel akkor élhetsz az oldások áldott következményeivel.Ha elbátortalanodsz, akkor megtartó erőmmel támogatlak Téged.Ha elfáradtál megpihenhetsz, hogy feltöltekezve onnan folytathassuk, ahol abbahagytuk.

 

Belenézünk együtt egymás tükrébe, hogy megtaláld önmagad? A döntés a Tiéd. Vagyok, aki vagyok.

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square