Ásvány ékszerek, ásvány karkötők gyerekek számára

A gyerekek nagyon szenzitívek a különféle energiákra, szenzoraik még tisztán működnek. Emiatt nagyon hamar képesek befogadni az ásványok, kristályok energiáit. Gyermekekkel való kapcsolódásaim során észrevettem, hogy az ásványokban lévő magas energiaszint mágnesként vonzza a tiszta (új generációs) gyermekeket. Ők pedig tágra nyílt szemekkel gyönyörködnek az ásványok szépségében.

Munkám során gyakran találkozok különlegesebb lelkületű gyerekekkel, akiknek picit nehéz itt boldogulni a földi világban. Néha a szülő nem is tudja hova tenni, hogy gyermeke miért is zárkozottabb/egyedül érzi jobban magát/nehezen nyit a többi gyermek felé. Ezért felkeresnek engem, hogy megtudják mi is rejtőzik különös viselkedésük mögött.

A konzultációt megtámogatjuk egy személyre szabott ásvány karkötővel. Ezek nem csupán ékszerek, hanem  eszközök is! Ha így tekintünk rájuk, akkor megváltozik a hozzáállásunk is.

Az ásványok rezgéseket bocsátanak ki magukból (minden ásványhoz tartoznak tulajdonságok és életterületek, ős programokat tartalmaznak), ezek a rezgések az aurával érintkezve fejtik ki hatásukat, melyek a hangulat, viselkedés és gondolkodás pozitív változásában tapasztalhatóak meg!

Segíteni vágyó szülők ihlették meg ezeket a karötőket, melyeket itt bemutatok számotokra.

Ha speciális eset áll fenn, kéréseddel fordulj hozzám bizalommal:

E-mail: creativmassage@gmail.com

Önbizalom, önállóság, bátorság karkötő gyerekeknek

Ha a

 • gyermeked szétszórt

 • azt vetted észre, hogy mostanában érzelmileg labilisabb

 • gyakran fél (egyedül maradni, az emberektől stb)

 • sokszor nem önálló/erőtlen/fáradékony/motiválatlan

 • szüksége lenne több önbizalomra

Ez a karkötő segíthet:

 • abban, hogy bízzon önmagában

 • saját képességeiben

 • bátorságot kap az új ötletek kipróbálásához

 • egyre többször önállóan végzi el a feladatokat

 • érzelmi egyensúlyt ad

Változás- ásvány karkötő gyerekeknek

Ha azt látod, hogy gyermekeden úrrá lesz a düh...

Ha észreveszed, hogy túlságosan makacs, önfejű esetleg túl erőszakos....

Akkor a karkötő rendszeres viselése a következő eredményekkel járhat:

 • feloldhatja azokat a blokkokat, amelyek a düh kitörés mögött állnak (abban az esetben, ha azt látod a saját életével, családjával szembeni lázadást, felsőbbrendűséget mutat)

Abban az esetben, ha elfogadja a karkötőben lévő energiát, ha nem mutat ellenállást, elutasítást, akkor a karkötő gyengéd hatást vált ki. Dolgozni kezd a gyermek aurájában, olyan hatást kelt, mintha egy angyal csitítaná le a háborgó szívét.

 

Életében elindulhat az elfogadás folyamata.

Elfogadással lesz családjával, könnyebben megbékél az élet szélsőséges helyzeteivel szemben is.

Tanulás, koncentráció, összeszedettség- ásvány karkötő gyerekeknek

Ha a

 • gyermeked szétszórt...

 • gyakran álmodozik....

 • észrevetted, hogy inkább a fantázia világában szeret elkalandozni a tanulás róvására...

 • nem tud az iskolában, vagy a tanulás alatt figyelni/összpontosítani...

Ez a karkötő segíthet:

 • ha a tanulás alatt hordja segít növelni a koncentrációs képességét,

 • könnyebben megláthatja a dolgok lényegét,

 • erősíti a logikai oldalát,

 • jobban fog figyelni arra, amit csinál

 • javul a memóriája

Pihentető alvást elősegítő- ásvány karkötő gyerekeknek

Gyermeked fél elalvás előtt?

Rossz álmai vannak?

Nehezen tud elaludni?

Este 11 órakor még mindig nagyon aktív?

Akkor erre a karkötőre van szüksége.

A karkötő viselése megnyugtatja az idegrendszert, természetes elálmosító hatással bír. Pihentető, békés alvást biztosít.

Pihentető alvás karkötőt készítek, nem csak gyerekeknek, hanem felnőttek számára is!

A karkötőt lefekvés előtt kell felhúzni és ébredés után levenni. Természetes álmosító, nyugtató hatása miatt nem ajánlatos napközben viselni, mert álmosságot okoz.

Az ásványok tudatos használata nagyon régre nyúlik vissza. Az emberek ezeket használták ékszerként is.  Míg mások az ásványokat gyógyító hatásaik miatt kezdték el használni,  eredményesen. Viszont a gyógyulási folyamatok/változások bekövetkezése igazolhatóan a hitrendszerünkön is múlik. Aki nem hisz abban, hogy az ásványok rezgést bocsátanak ki magukból, azoknak a tenyerébe adni szoktam egy Szuper-hetes nevű marokkövet, az esetek többségében erős bizsergést, melegséget éreznek vagyis érzik, hogy a kristály feltölti őket energiával.

Mások pedig teljesen elzárkóznak, nekik még teljesen új ez a világ... Pedig, úgy ahogy a gyógynövényteák, növényi táplálékkiegészítők, az ásványok is változást indítanak el bennünk. :-)

Az ásványok is energiát bocsátanak ki, melyek mindenkire hatással vannak, de csak az arra fogékonyak fogják érezni és tudatosítani.

Fontos tudnivalók az ásványok hatásmechanizmusáról:

A körkötők/ásványékszerek leírása az általános hatásokat szemlélteti. Az egyes kristályok megtapasztalt hatásai viszont függnek a viselő személyiségétől és hozzáállásától. Magunk is elősegíthetjük ezt úgy, hogy megkérjük a kristályokat, hogy  a számunkra legelőnyösebb hatást fejtse ki. Sok ásvány (ékszer) nem azonnal mutatja meg a jótékonyan hatását, Ha az első használat után nem érzünk semmit, nem kell megijedni. Ha picit utána olvasunk, láthatjuk, hogy sok kristály huzamosabb ideig magunkon viselve fejti ki jótékony hatását.

Kéréseddel fordulj hozzám bizalommal:

E-mail: creativmassage@gmail.com

svány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán,ódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyÁsvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen.Ásvány karkötő gyerekeknek pécsett, budapesten, szegeden, békéscsabán, hódmezővásárhelyen. Ásvány ékszer rendelés, ásvány karkötő, kristály karkötő, horoszkóp ásványok, gyógyító ásványok, ásványok hatásai, csakra karkötők budapest, szeged, békéscsaba, orosháza, szentes, pécs, hódmezővásárhely. Minőségi ásványok.

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

 • facebook-square
 • Twitter Square
 • vimeo-square