Szeretettel köszöntelek!
A lélekgyógyász, lélekhangoló munkám során megismertem a női lélek igényeit éppen ezért alkottam meg az átformáló, magasabb minőségekbe emelő ásvány (drágakő) karkötőket. Amelyekhez kidolgoztam olyan meditációs gyakorlatokat is, melyek nagy mértékben támogatják a Te átalakulásodat!

Hogy a termékeim miben mások, mint más karkötők? Abban, hogy elkészítés után  kap egy hangolást, egy beavatást a karkötő. Tehát, amikor felhúzod érezheted a benne lévő energia töltetet. Karkötő és karkötő között is vannak különbségek.
És ez még nem minden!Ezekhez a speciális karkötőkhöz külön-külön összeállítottam egy meditációs gyakorlatsort, amelyjel az ékszer hatását fokozni tudod.Ugyanis a gyakorlattal együtt az ásványban lévő energia megsokszorozódik, így lesz intenzívebb a hatása és érheted el, amit itt leírok Neked. A speciális ásvány karkötőhöz más és más gyakorlatsor tartozik. Más-más aspektusodon tudsz dolgozni, haladni, megújulni!
A termékek hatni fognak a hangulatodra, gondolataidra, érzelmeidre és viselkedésedre. Az, hogy a lehető legjobb hatást, váltást érd el az a Te szorgalmadon és hiteden múlik. Ha betartod a rendszerességet akkor érezni fogod.
Hát nem csodás?
Még egy kis tudnivaló: amelyik ásványékszerhez tartozik egy gyakorlat, arra a képre rózsaszínnel feltüntettem az ,,Átalakulás, áthangoló” megkülönböztető feliratot a weboldalamon.

Célom, hogy nőiséged fel emeld. Megtaláld a benned lévő csodát és örülj az életednek!
Itt az idő hogy tegyél magadért!
Új év, új élet, új női minőség!
A változást csak is Te magad indíthatod el!


Elfogadod a támogatásom?

Nézz körül az oldalamon és válaszd ki a számodra legjobbat!

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square