Szeretettel köszöntünk!

A mostani időszakban ki vagyunk téve jóval több negatív energiáknak, behatásoknak, mint, amennyihez eddig hozzászoktunk.

A negatív energiák elérhetnek bennünket éjszaka is, amikor alszunk, arra ébredhetünk, hogy rémálmaink vannak. Emiatt nyugtalanabbul alszunk, reggel pedig fáradtabban, nyügősebben ébredünk.

 

Amikor ki kell mozdulnunk otthonról, bevásárlás vagy más teendőink elvégzése miatt, akkor sajnos óhatatlan, hogy a többi ember negatív hangulatát kikerüljük.

Kölcsönösan hatunk egymásra, és, ha kevésbé vagyunk tudatosak ezekről az energiákról és nem tudjuk miként tisztítsuk meg magunkat, sajnos ezeket az energiákat úgymond ,,beszedjük", azonosulunk vele,

leesik a rezgésünk, fáradtabbak, lehangoltabbak leszünk.

 

Sokan aggódnak a mostani helyzet miatt és ezzel egy aggodalmakkal teli, alacsony színtű energiákat hoznak létre, amelyeket, ha a Fénymunkások nem takarítanak el, akkor bizony ott maradnak. A boltokban, gyógyszertárakban, ott, ahol több ember találkozik vagy érintkezik valamilyen módon.

 

Kölcsönösen hatunk egymásra, és, ha kevésbé vagyunk tudatosak ezekről az energiákról és nem tudjuk miként tisztítsuk meg magunkat, sajnos óhatatlan, hogy azonosuljunk ezekkel a negatív energiákkal.

Ezek pedig kihatással vannak a napjainkra, jelenünkre és a közös jövőnkre is.

Ezért  ONLINE TANFOLYAMOT indítunk, amely 3 vagy 5 alkalomból fog állni.

 

  • a tanfolyam során megtanítunk milyen védelmeket kérj (otthonodra, autódra, éjszakára, szeretteidre)

  • megmutatjuk, hogyan dolgozz együtt Angyalokkal, Arkangyalokkal, a Teremtővel

  • hogyan kezeld TUDATOSAN, ügyesen ezeket az energiákat, hogyan dolgozz SZERETET energiáddal, szereteteteddel, ezáltal válsz bátrabbá, önállóbbá!

Olyan technikákat adunk át, amelyek ÚJ Energiás Módszerekhez tartoznak, teljesen Újak, frissek, hatékonyak. Mi állítottuk össze, mi már használjuk, eredményesen. 

 

Itt az IDŐ, hogy egyre több Fény munkás ébredjen rá küldetésére és kezdje el használni, mozgósítani gyógyító erejét. 

 

Ha bővítenéd a spirituális tudatásodat, eszköztáradat, akkor keress meg bennünket, 

jelentkezz az álábbi űrlapon!

 

Yvette

Lélek Ékszer csapata

Kapcsolat felvétel

Köszönjük!

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square